8 Eylül 2007 Cumartesi





ÖYKÜ SERTER

26 Şubat 1975 Ankara doğumlu olan Öykü, Ted Ankara Kolejinden mezundur. Branşı kurbağa olan bir milli yüzücüdür. Öykü'nin 250'si altın olmak üzere 800 yüzme madalyası vardır. Hacettepe Üniversitesi Amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünden mezundur. Latin dili ve edebiyatını da ikinci bölüm olarak okumuştur.






Öykü medya dünyasına adımını radyoculuk ile atmıştır. Önce Capital Radyo ardından Number One Fm'de çalışmıştır. Televizyon izleyicisinin dikkatini ise ilk olarak sunduğu 5 te 5 programı ile çekmiştir. Osmanlıca merakının yanı sıra kendi yarattığı "sevgili izlekler" cümleside epey dikkat çekmiştir. 5 te 5'ten sonra bir süre haber/ belgesel programı hazırlamış daha sonra da konuklu müzik programı sunmuştur. En büyük özelliklerinden biri bütün metinlerini kendisi hazırlamasıdır.



Türkiye'de milyonları peşinden sürükleyen Biri Bizi Gözetliyor yarışma proramının bütün serisinin sunuculuğunu da yapan Öykü haftada 6 gün canlı yayında idi. Biri Bizi Gözetliyor'dan sonra Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı yarışma programlarınında vazgeçilmez sunucusu olmuştur.





Oyunculuk tutkusu ile dizi oyunculuğuna yönelen Öykü İstanbul Şahidimdir ile ilk tecrübesini yaşamıştır. Yeni yayın döneminde ise Ah Polis Olsam dizisi ile yeniden sevenleri buluşmuştur. Sunuculuğa da tam hızıyla devam etmekte olan Öykü B.U.M. yarışmasını da sunmaya başlamıştır.



Başarılarının devamı diliyoruz.!

Hiç yorum yok:

 
eXTReMe Tracker
www.sitematik.org En Güzel Siteler oyunlar arkadaş Site Ekle Free Link Directory Toplist Huzuristan Toplist Bedava Site Komik Siteler Listesi Site Ekle Site Ekle Lider100.ComSohbet