12 Eylül 2007 Çarşamba

Müthiş Final geliyor.. Mustafa mı yoksa Okan mı ?

Müthiş Final geliyor..
evet bbg evine son giren bir haftadır evde kendilerini diger bbg yarışmacılarına sevdirmeye çalışan numarasız yarışmacılar mustafa ve okan evde kalma mücadesi vericek.
Aslında onların ellerinde hiç bişey yok, tüm sorumluluk diğer bbg yarışmacıları 02 ebru yeni gelen arkadaşların pek dostane yorumlar yapmasada yeni gelen arkadaşlarımız. Eve uyum sağlamaya çalışıyor özellikle okan büyük bir gayret içersinde ilk girdiği günden beri kahvaltıları hazırlıyor. Bakalım sahur sofrasınıda hazıryacak mı_? yada ilgilenebilicek mi _? Evde sinirler geriliyor. Her an dengeleri bozucak şeyler olabilir..Buna bir kaç örnek.
-02 Ebru çok sert eleştirdiği 12 Aynura karşı çok yumuşak bir tutum içersinde dostane tavırlarla yaklaşmaya çalışıyor. Bu yaklaşımları final gecesi sonrasında olması akıllarda acaba bunun altında Aynurun yüksek oy alarak koruma altında oluşu mu_? ne dersiniz_?
-13 Özlem ve 10 Berrin aynı masada 12 Aynurla 02 Ebruyu çekiştirebiliyor bunlar çok garip olaylar bir final bu kadar olayların yaşanmasına kadir gelebilir mi_? Evet geliyor..
bunları buraya yazarken geçen gün star tvde yayınlanan sabah elifin sunduğu sabah programının konukları arasında yeşilçamın tecavüzcü çoşkunu vardı ve program sonunda " Dünya Delikanlı Olsaydı Yuvarlak Olmazdı " dediği geliyor. Bilmem neden...

Hiç yorum yok:

 
eXTReMe Tracker
www.sitematik.org En Güzel Siteler oyunlar arkadaş Site Ekle Free Link Directory Toplist Huzuristan Toplist Bedava Site Komik Siteler Listesi Site Ekle Site Ekle Lider100.ComSohbet