15 Eylül 2007 Cumartesi

1. Hafta Finali _ ELEME Heycanı

Bbg evi halkı 250 000 Ytl.den vaz geçecek olan yarışmacının belirlenmesi için gerekli elemenin yapılması gereken heyacan sürüyor..

Eleme Heycanı 1. Video.

- Görüşme odasına ilk giren yarışmacı 01 Mustafa eleme gecesi eve hangi arkadaşının giştmesine karar vericek.
- 01 Mustafa 04 tubanın ismini veren ilk yarışmacı oluyor.
- Görüşme oıdasına ikinci olarak 02 Ebru giriyor. VE evde yarattığı hareketlilik hakında Öykü hanıma açıklamarda bulunuyor ve 12 Aynurun adını sölüyor neden olarakta kişiliğe hakaret olduğunu dile getiriyor.



Eleme Heycanı 2. Video.

- Ebru 12 Aynuru kendinden çok emin bir şekilde 12 Aynuru eliyorum diyor.. :)
- 02 Ebrudan sonra görüşme odasına 03 Volkan giriyor ve oda 2. kez 04 tubanın ismini zikrediyor.
- 04 tuba görüşme odasına giriyor. Evden ayrılmak isteme nedenini ve yaşadığı sorunları anlatıyor. Eve girişi sırasında yaşadığı sorunları ve hala evde kalmak istiyor mu istemiyor mu_? anlatıyor.04 Tuba 02 Ebrunun ismini söylüyor.
- 05 Bikem görüşme odasına giriyor şarkılarını söylüyor. Bundan da çok mutlu oluyor ve arkadaşlarından daha fazla destek görmek istediğini dile getiriyor.10 Berrinin evden ayrılmasını istiyor.
-06 Alkan kıvançla yaptığı kritiklerde evde taktikler yürütüyor. taktikler konusunda gerçekten çok hünerli olduğunu düşünüyor. Ve alkanda 04 Tunanın ismini söylüyor.
- 07 İmram ve 08 Cankan 04 Tubanın ismini söylüyorlar.



Eleme Heycanı 3. Video.

- 09 Kıvanç da 04 Tubanın ismini veriyor.
- 10 Berrin kara için erken olduğunu süşünüyor. Ve karar olarak 04 Tubanın ismini veriyor.
- 11 Gaye görüşme odasına giriyor. ebru ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle üzüldüğünü anlatıyor. Kararı ise 02 Ebru oluyor ve bununla 2. kez söylenmiş oluyor.
- 12 Aynur ise sürekli sorunlar yaşadığı bbg yarışmacısı olan 02 Ebrunun ismini söylüyor beklenen bir isim söylüyor.
- 13 Özlem kararını açıklıyor ve 04 Tubanın ismini açıklıyor..



Eleme Heycanı 4. Video.

- Yarışmacılar görüşme odasında bbg evinden ayrılmasını istedikleri biri bizi gözetliyor yarışmacısının ismini salonda diğer arkadaşlarına açıklıyor ve nedenini söylüyorlar.Bu biri bizi gözetliyor evinde ilk kez yaşanıyor.
- 01Mustafa, 02Ebru, 03Volkan, 04Tuba, 05Bikem, 06Alkan, 07İmran, 08Cankan, 09Kıvanç, 10Berrin, 11Gaye elemek istedikleri biri bizi gözetliyor evi yarışmacısının ismini söylüyor ve canlı yayında karşı karşıya kalıyor. Bu yarışmacı arkadaşlarımız açısından da çok korku ve heyacan verici bir olaydı fakat olay yaşanmadan gerçekleşti..




Eleme Heycanı 5. Video.

- 11Gaye neden 02Ebrunun ismini verdiğinin açıklamasını yaparken yaşanan opolaylar yeniden hatırlanıyor 02 ebrunun 11 gayeyi her işe atlamsı ve her işi ben birlirim mantığıyla yaklamasından kaynaklanıyor diyen ebru diğer biri bizi gözetliyor evi yarışmacılarını da böyle düşünmeye itiyor adeta bir yönlendirme içerisinde.
-



Eleme Heycanı 6. Video.

Halkın oyları 7 bölgeden ve yurtdışından gelen oyların sayımı yapılıyor ayrı ayrı alınıyor...



Eleme Heycanı 7. video.



Eleme Heycanı 8. Video.

- Oylama sonuçlanıyor ve biri bizi gözetliyor evine baglanılıyor evdeki son durumu almak için ve bbg evindeki arkadaşlkarımıza oylama sonuçlarını vermek için baglanılıyor..




Eleme Heycanı 9. Video.



Eleme Heycanı 10. Video.



Eleme Heycanı 11. son Video.

Hiç yorum yok:

 
eXTReMe Tracker
www.sitematik.org En Güzel Siteler oyunlar arkadaş Site Ekle Free Link Directory Toplist Huzuristan Toplist Bedava Site Komik Siteler Listesi Site Ekle Site Ekle Lider100.ComSohbet