14 Eylül 2007 Cuma

BBG Evinde Ramazan

SAHURA HAZIRLIK…

11 ayın şultanı Ramazan bbg evinde nasıl yaşanıyor..
Bbg yarışmacılarımız ilk sahur telaşesi sardı arkadaşlarımız yatmak için sahuru beklediler sahura kadar ayaktalardı ve her zamanki gibi evin kül kedisi konumunda olan gaye mutfakta sahur için hazırlıklar yapıyor.

RAMAZAN DAVULCUSU EVDE

Ramazan davulcusu eve geliyor ev halkı şaşırıyor öyle ki 13 özlem çok korkuyor ve soluğu banyoda alıp elini yüzünü yıkıyor davulcumuz manisini okuyor. Uyanık olan ev halkını ayağa kaldıryor.

SAHUR VAKTİ…

Ramazan davulcusunun güzel manidar manisini okumasının ardından evden ayrılıyor. Ve oruç tutacak olan bbg evi yarışmacıları hep birlikte sofraya oturup sahurlarını yapıyorlar..Sahırda gayenin hazırladığı sahur sofrasında oturuyorlar...

EBRU ÖZLEM TARTIŞMASI.. 13.9.2007 4:35

Sahur sofrasından kalkar kalmaz bbg evi sakinleri ekndilerini hareretli bir tartışmanın içinde buluyorlar. Sahurdan sonra “diş fırçalamak oruç bozar mı” sorusu atılıyor. Ve bbg evinin en bilginimiz hızır gibi yetişmesini biliyor. 02 Ebru “bozmaz” yanıtını verirken Özlem “bozar” diyor. Zaten araları açık olan ikili kendilerini başka bir tartışmanın içinde buluyorlar. Özlem Ebru ya karşı atağa geçiyor ve .. Özlem Ebru'ya “sen ruj da sürüyorsundur” deyince Ebru kızıyor ve “evet sürüyordum" diyor. gerginlik artmaya devam ediyor.



ARTIŞMA SÜRÜYOR...


Orucu bozar yada bozmaz tartışması devam ediyor. Özlem “sen fesat düşünmeyi boşver orucunu düşün” deyince Ebru da; “şu an çok sinirlendirdin beni, senden mi öğreneceğim” diyor. Mustafa K. ve Berrin devreye girip ikiliyi sakinleştirmeye çalışıyorlar. Ama ortamı biraz yumuşatabiliyorlar 02Ebru bu hafta ki uğraşı sanıyoruz ki 13 özlemi evden şutlamak olucak gibi görünüyor. Kim bilir bu hafta yarın ki hafta finalinde mustafa yada okan arasında bir eleme olucak sanıyoruz fakat evde okan ve mustafa dışında bir savaş var 2 yarışmacının üzerine dönmesi gereken haftada bu arakadaşlarımız gündem dışı kalmış durumda atikliğiyle eleştirilen okan pek sevilmesede pasifliğiyle geri plana itilen mustafa ise bbg evi eski sakinleri tarafından daha uygun görülüyor fakat bu hafta ben öyküden bir süpriz bekliyorum ve okan ve mustafayı evde kalmaları yönünde bir süpriz karar vericeklerini ve bu iki arkadaşımızı evde bırakacaklarını bu hafta ise bir eleme olmayacağını düşünüyorum ama bu BBG belli olmaz hele de sunucusu Öykü Serter ise. Aman dikkat..

2 yorum:

ece dedi ki...

02 EBRU O EVDEN BİĞRAN ÖNCE ÇIKMALI EMİN OLUN HERKES HUZUR BULACAK

ece dedi ki...

02 ebru o evden biran önce çıkmalı çünki huzursuz ve kavgacı o gidince eminim evdeki herkes huzur bulacak gençlerin pskolojisini bozuyor bizimde.

 
eXTReMe Tracker
www.sitematik.org En Güzel Siteler oyunlar arkadaş Site Ekle Free Link Directory Toplist Huzuristan Toplist Bedava Site Komik Siteler Listesi Site Ekle Site Ekle Lider100.ComSohbet