1 Ekim 2007 Pazartesi

BBG evinden Haberler....

EBRUYA YAYLIM ATEŞİ.. 30.9.2007 5:6
Bayan yarışmacılar aralarında sohbet etmekteler. Konu Ebru’nun açıklamaları ve Özlemle Berrin’in tepesi atıyor. Özlem “bana ikiyüzlü diyor ya önce o aynaya baksın” diyor. Berrin “ayrıca çok da çirkin” diyor...

MUSTAFALAR SAVAŞI... 30.9.2007 4:38
Mustafa K ve Mustafa tartışmaya başlıyor. Mustafa K “bana söyleyeceğin veya rahatsız olduğun bir şey varsa şimdi rahat rahat söyle” diyor. Mustafa “bence senin bana kişisel bir gıcıklığın var haftaya da senin ismini vereceğim diye söylüyorsun" diyor.


“BİRİNCİ OLMAK İSTİYORUM” 30.9.2007 4:20
Mustafa ve kıvanç sohbet ediyorlar, Mustafa’nın morali hala çok bozuk. Mustafa “bu evde yaşamak isteyip de yaşayamadığım tek bir şey var o da haftanın birincisi olmak” diyor ve eğer ege bölgesinden puan alamasaydım ağlardım diye ekliyor.


EBRU'NUN MESAJLARINA TEPKİ... 30.9.2007 3:30
Yarışmacılar bahçede sohbet ediyorlar. Herkes Ebru’nun eve gönderdiği mesajlara kızıyor ve söylediklerinin kabul edilemez olduklarından bahsediyorlar. Özellikle Özlem çok sinirli ve durmadan Ebru’ya eleştiriler yapıyor


MUSTAFA’ YA MORAL 30.9.2007 1:50
Elenmesi için en çok ismi söylenen yarışmacı olan Mustafa morali çok bozuk bir şekilde bahçede oturuyor. Yanına Özlem, Berrin ve Aynur gelip ona moral vermeye çalışıyorlar..


İMRAN EVDEN AYRILIYOR.. 30.9.2007 1:1
Final yayını sona eriyor ve süpriz bir isim Bikem haftanın birincisi olurken elenen, evden ayrılan isim İmran oluyor. Ağlayan gözlerle İmran evden ayrılıyor.


AYNUR'UN GÖZYAŞLARI 29.9.2007 23:59
Aynur, annesini yatak odasının penceresinde görünce göz yaşlarını tutamadı. Karşılıklı hasret gideren ana kızın görüntüleri, tüm izleyenleri etkisi altına aldı...


VOLKAN'A SÜPRİZ 29.9.2007 23:50
Volkan final gecesi hiç beklemediği birinden mektup alıyor... Ankara'daki kız arkadaşının yazmış olduğu mektubu yüksek sesle okuyarak izleyeciler ve arkadaşlarıyla paylaşan Volkan duygusal anlar yaşıyor.


ÖZLEM'İN MEKTUBU 29.9.2007 22:30
Final gecesi gözyaşlarıyla başlıyor. Özlem'in annesine yazdığı mektubu okumasıyla tüm arkadaşları ve stüdyodaki seyirciler gözyaşlarını tutamıyorlar. Duygusal bir şekilde başlayan gece, bir çok süprize gebe gibi gözüküyor.


HAFTANIN FİNALİ 29.9.2007 20:30
Haftanın finali için yarışmacılar hazırlanmaya başladılar. Hepsinin aklında kimin eleneceği sorusu var ve heyecanlı bir bekleyiş içerisindeler...Kim gidecek?


ALIŞKANLIKLAR... 28.9.2007 22:4
Yarışmacılar Biri Bizi Gözetliyor evinde edinmiş oldukları alışkanlıklarını arayacaklarından bahsediyorlar. "Eve o kadar alıştım ki elenip eve gittiğimizde mikrofonumuz açık mı diye bakacağız. Her gün makyaj yapacağız” diyorlar.


ŞEHİR EFSANELERİ 28.9.2007 20:40
Mustafa K. kış bahçesinde arkadaşlarına bir hikaye anlatıyor.“Arkadaşım karanlıkta yürürken birini görmüş onunla birlikte hareket ediyormuş. O giderken gidiyor o durunca duruyormuş. Bazı kendinin bile geçemeyeceği yerlerden o amca geçiyormuş...."


"ARKAMDAN KONUŞUYORLAR…" 28.9.2007 17:45
Mutfakta iş yapan Berrin, Bikem’e soruyor; “şimdi konuşmuyor musun? Bikem; “ben değil o konuşmuyor. Aynur’u kendime o kadar yakın görüyordum ama en çok üstüme gelen o oldu, arkamdan konuşulması sağlığımı bozdu artık” diyor.


MUSTAFA KEMAL’DEN HARMANDALI ŞOV 28.9.2007 16:45
Kış bahçesinde, ıslık çalarak harmandalı oynayan Mustafa K. kendisini izleyen arkadaşlarının büyük beğenisini topluyor.


ÖZLEM; "BUGÜN İYİ DEĞİLİM” 28.9.2007 14:52
Bahçedeki sohbette Özlem; “bugün nedense hiç iyi değilim” diyor. Morali biraz bozuk. Mustafa K. Özlem’e “çantaların gidecek yanında sende olabilirsin” diye takılıyor. Özlem “ben bu hafta gideceğim galiba” diyor.

1 yorum:

zeynep dedi ki...

LÜTFEN OKUYUN...ben ebru taraftariyim ebru eve girer girmez herkes ebrunun üstüne çullandi ebrunun ebrunun istedigi tek sey birseyleri onlara sormaktı seyircilere soruyorum 01 mustafa diyorsunuz nasil oldugunu gördünüz bir ögretmen bir bayana el kaldirmamali kötü örnek oluyor ve 12 numarli aysunu görün iste oda ebruyu görünce nasil sustu bütün oylar ebruya bence ebrunun suçu yok iyi bayramlar türk halkina

 
eXTReMe Tracker
www.sitematik.org En Güzel Siteler oyunlar arkadaş Site Ekle Free Link Directory Toplist Huzuristan Toplist Bedava Site Komik Siteler Listesi Site Ekle Site Ekle Lider100.ComSohbet